Nieuwsbrief

BANZEIRO

is de rockende golfslag van een boot op de Amazone. Banzeiro is een website die aandacht vraagt voor de Amazone als belangrijk klimaatcontrolecentrum van de wereld. Banzeiro is van nu af ook de naam van een nieuwsbrief.

Banzeiro heeft geen betaalmuur. Wij willen onze informatie zo open mogelijk en voor iedereen beschikbaar houden. De onafhankelijke, onderzoeksjournalistiek van Banzeiro kost echter veel tijd, geld en hard werken om te produceren. En ook de server waarop Banzeiro draait, is niet gratis.

Nieuwsbrief voor abonnees

Ik was onlangs weer in het Amazonegebied, onder andere om “Amazone onder vuur” te actualiseren. Voor de verslaggeving van deze reis en toekomstige berichtgeving is een wekelijks te verschijnen magazine-achtige nieuwsbrief voor abonnees ontwikkeld. De donateurs van het nieuwe project “Amazone – Groene Kathedraal” hebben de eerste edities al ontvangen.

Doneer je waardering

Artikelen op Banzeiro lees je gratis. Vind je de artikelen de moeite waard? Dan kun je jouw waardering laten zien door een kleine bijdrage te doen. Als veel lezers dit doen, kan Banzeiro artikelen blijven maken over de Amazone en het klimaat. Daarom wil ik je vragen: doneer je waardering.

Elke bijdrage, groot of klein, die we ontvangen van lezers zoals jij, gaat direct naar de financiering van de journalistiek van Banzeiro. Als je Banzeiro waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan al vanaf 2 euro! Met een grotere bijdrage steun je Banzeiro nog veel meer. Zo help je onafhankelijke (wij ontvangen geen subsidie) journalistiek in stand houden.

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief Banzeiro in je mailbox ontvangen, met daarin de laatste ontwikkelingen in en rond de Amazone en het klimaat, vul dan in het formulier hieronder ook je email adres in. De nieuwsbrief zal (behalve in de winter- en zomervakantie) wekelijks naar je mailbox worden gezonden. Dat is zo’n 50 nieuwsbrieven per jaar.

Steun Banzeiro en neem een abonnement op de nieuwsbrief

Met iDEAL kun je via de beveiligde omgeving van je eigen bank de golfslag van Banzeiro ondersteunen. Dat kan al vanaf 2 euro!
Mijn gekozen waardering € -Steun Banzeiro met een donatie

Wil je Banzeiro wel waarderen met een donatie, maar heb je geen behoefte aan een wekelijkse nieuwsbrief in je mailbox, dat kan ook.Mijn gekozen waardering € -


Dank voor je steun.

C. Cornell Evers
Banzeiro